Sultan Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0 368 261 15 29
Belgegeçer : 0 368 261 19 77
WEB https://sinopktml.meb.k12.tr
Adres : Sultan Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi/Kefevi Mah. Bergüzar Sk. No. 12 MERKEZ/SİNOP
VİZYON : Biz, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Milli Eğitim Sisteminin geliştirici; çoğulcu bir anlayışla okul toplumunu oluşturan tüm bireylerin temsilini sağlamak, kaliteli bir eğitim için gerekli planlama ve organizasyonu gerçekleştrimek, öğrenci merkezli eğitime önem verip çağdaş, bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip, üretken, bilgiyi paylaşan, insancıl değerlere sahip çıkan, sorun çözme becerisi kazanmış öğrenci yetiştirmek için varız .
MİSYON : Öğrencilerimizin, bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini,bilgili,becerili,özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : 0

Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Sultan Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kefevi Mah. Bergüzar Sk. No. 12 Merkez SİNOP
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkezde
Kontenjan Bilgileri :